2012. november 28., szerda

Érdekesség: Szerkeszd Te is a STEREO VS MONO-t!


Érdekesség: Szerkeszd Te is a STEREO VS MONO-t!


Ha követed az oldal eseményeit vagy, hogy ha olvasgatod Facebook oldalunkat, láthatod, hogy a Stereo Vs. Mono, foglalkozik lemezkritikákkal, videó bemutatóval, aktuális hírekkel, egyaránt a magyar és külföldi underground világban ismert, vagy épp ismeretlen zenekarokkal és ezeket kisebb szerkesztői rálátással próbálja megosztani veletek. Persze, nem állunk meg folytatjuk tovább és több fele próbáljuk orientálni az oldalt, amik koncertbeszámolók és egyéb érdekességek lesznek majd.

Az Stereo Vs. Mono „Blogzine” indulása óta, körül-belül több mint 1.000 látogatottságot kapott. Számunkra is meglepő módon, de persze mi ennek nagyon örülünk, hogy ennyien, vagy ennyiszer látogattátok oldalunkat, amit mi nagyon-nagyon szépen köszönünk, és ha tetszik az oldal akkor, reméljük, nem csak mi hanem Ti is próbáljátok eljuttatni másokhoz az oldal színe, javát. Külön köszönet a JS. ANTISOCIAL BOOKING-nak, valamint  SHAPEFROMHELL-nek!
De akkor „Szerkeszd Te is a Stereo Vs. Mono-t”.
Már említettem, hogy az oldal mivel is foglalkozik és azt, hogy abszolút D.I.Y., de ezt persze, ha olvasod az oldalt egyből rájössz.
Nemrégiben arra gondoltunk, hogy milyen jó lenne, ha nem csak Mi, hanem Ti is szerkesztenétek az oldalt, azaz szerkesszük együtt és ezzel lehetőséget adunk olyan srácoknak, lányoknak akiknek van valamiféle gondolata és véleménye újonnan megjelentő hardcore, vagy épp metal, punk lemezekről, vagy éppenséggel jártál egy koncerten és szeretnéd ha véleményedet megossza valaki, interjút készítetnél, vagy ha szeretnél szerves része lenni a Stereo Vs. Mono-nak, akkor mi lehetőséget adunk, azzal, hogy elmond véleményedet és kibontakozz ezen a téren.
-         -Ha véleményed van újonnan megjelenő lemezekről?
-          -Ha leszarják, véleményed egyes fórumokban?
-          -Ha koncerten jártál és írnál is róla, valamint képeket is készítettél?
-          -Interjút készítettél magyar, vagy külföldi bandákkal?
-          -Véleményed van akármilyen dologról a magyar és külföldi undergorund/mainstream berkeken belül?
-          -Be akarod mutatni, kedvenc zenekarod?
-           -Ha támogatod a magyar undergoundot?

Akkor írj bátran nyugodtan. Írj cikket nekünk és mi cserébe neveddel ellátva közzé tesszük oldalunkon. Küldj részletes leírást cikkedről és ne felejtsél fontos információval ellátni minket. Ha írsz, akkor ne felejtsd el megjelölni a forrást kérlek és persze, hogy ki vagy…
És, hogy ha továbbiakban szerves része akarsz lenni stábunknak, mi mindenre nyitottak vagyunk!
Üzeneteid és cikkeid, küld a:  trustgivesstrenght.jsa@gmail.com  e-mail címünkre, vagy írj a Facebookon!
Sok sikert és előre is köszönjük! STEREO VS. MONO crew!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése