2013. január 22., kedd

Megérkezett: Itt a várva, várt Hatebreed új kiadványa a „The Divinty Of Purpose”!


 A kiadvány hivatalos megjelenése január 29-ike lett volna, de már tegnaptól, hozzá juthattunk és meghallgathatjuk a Hatebreed idei kiadványát a „The Divinty Of Purpose”-t, amit cikkünk alatt linkekre rá kattintva Tied is lehet. 



Négy év elteltével új nagylemezzel jelentkezett az amerikai harcore/crossover thrash zenekar a Hatebreed. Ugye nem kell bemutatnom Őket?

A „The Divinty Purpose” teljesen végig élvezhető 38 percben, aminek számai átlagban a már bandától megszokott 3 perc, ami azt jelenti, hogy a Hatebreed tempója semmit sem változott, valamint minőségben is hozták azt amit már 1994 óta megszokhattunk tőlük.

Sokak féltek attól, hogy Wayne Lozinak vissza térésével még „thrashesebb” lesz az új lemez, olyan amilyent már a „Supermacy” lemezen lehetett hallani és amit a „For The Lions” feldolgozás lemezük tartalmaz, amit végképp ezzel a hangzással megfejeltek a még azon éven kiadott „Hatebreed” albummal.
Hát, ami biztos a zenekar nem változtatott a számok keménységén, de ha nem is vissza állt a 2002-es „Preserverance” album hangzásvilágába, ami még nagyban hajaz a szigorú, beton szétverős hardcore vonalba. Szóval ez az ami vissza köszön az „The Divinty Of Purpose” idei lemezen is, de persze a tipikus crossover hullám bent maradt a Hatebreed zenéjében, ami nem jelent feltétlenül rosszat, hisz mind a 12 szám hangzatos és élvezhető, valamint kellően metálos. „Nothing Scras Me” számuk például egy olyan szám ami sok beatdown hardcore zenekar tanuló példája lehet. Számomra is meglepő módon is sok dalt tudnák kiemelni a lemezről , bár a „Hatebreed” albumon az „Every Lasting Scars”  dalt egyik sem tudja nálam „überelni”, hisz az egy jól eltalált hímnusz lett a Hatebreed részéről. Amely számokat tudom ajánlani az a „Own Your Word” metalcore-os húzásával a „Before The Fight End You” is egy tipikus földbe döngölő nóta. Az album címadó dala is tökös szám lett, jól eltalált, illik az albumhoz és jó, megérdemli az album, hogy erről a számról nevezte el a banda az új kiadványt. A másik nagyon, nagy kedvenc a „Nothing Scars Me” mellett a „Bitter Thruth” és a „Bonudless” . De igazából megérdemli az anyag, hogy végig hallgassuk a crossover thrash kedvelőinek abszolút feküdhet a lemez, valamint a mostanra már kirívó népszerűségnek örvendő „Madball vonalas” hardcore karatésok fogínyére is válhat.

Az album megjelenése előtt, készítettek egy videót is a „Put It To The Troch” számból is, ami a lemezen kapásból az első dalként szerepel.

Hatebreed – Put It To The Troch OFFICIAL 2013:



Összességéve, bejön a lemez és hallgasd végig Te is, eléggé arcleharapós és vashajlíttós anyag lett.
Beszerzési linket találsz cikkünk alatt, több verzióban is.








                                                                                                                                 


                                                                                                                               készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése